Om Prylkonsulten

Prylkonsulten Närke HB grundades i augusti 2016, av tre unga och hungriga killar i Örebro. Bolaget är specialiserat på försäljning av hushållsprodukter, kläder och andra praktiska grejer som underlättar din vardag till ett förmånligt pris. Bolaget levererar såväl enskilda varor som större partier genom e-handel.  Vi är din vägvisare i den snåriga pryldjungeln!

Affärsidé

Vi köper både in konkurs- och restpartier/andrahandssorteringar samt importerar större partier från världens alla hörn för att kunna ge er
de bästa erbjudandena!

Vi bakom Företaget

Daniel Östling – vd och ägare
Alltid lika lugn och trygg. Dessutom välmeriterad – efter att ha drivit ett framgångsrikt UF-företag och arbetat flera år inom kundservice. Han har dessutom studerat ekonomi på gymnasiet och haft ett antal extrajobb vid sidan av sina studier. Daniel är en idealisk vd för ett företag som vill utvecklas och växa.

David Flatbacke-Karlsson – kommunikationschef och ägare 
David gillar att synas och stå i händelsernas centrum. Därför passar det perfekt att han sköter företagets kommunikation och marknadsföring. Han har också, likt Daniel, drivit ett framgångsrikt UF-företag. David har dessutom, trots sin unga ålder, ett flertal år bakom sig i journalist- och komminikationsbranschen och vet hur man skapar intresse med text och bild.

Fredrik Edlund – Inköps- och logistikansvarig och ägare 
Ordningssinne och en förmåga att sätta rätt sak på exakt rätt plats. Ansvaret kring vilka varor som ska köpas in och sedan distribueras vidare är nyckeln som ska ge Prylkonsulten framtida framgångar. Med sin långa erfarenhet av lagerarbete och sina praktiska kunskaper i massvis är Fredrik rätt man för att ha hand om vår logistik. 

Säkra betalningar och leveranser

PriceRunner Köpskydd