Bli del av vårt nyhetsbrev

Vill du vara en av de allra första som får veta när vi har nya produkter, fina erbjudanden eller kanske när vi har extra förmånliga kampanjer? Ta chansen att bli en del av vårt månatliga utskick med nyheter här nedan. Varje brev innehåller även unika rabattkoder som bland annat ger goda rabatter på hela köp, såväl som enskilda produkter eller fri frakt. Så se till att ta del av dessa fort – för det är först till kvarn som gäller!
Som en extra bonus får du en rabattkod på 5% när du skriver upp dig!

Prylkonsultens nyheter

Klart: Prylkonsulten värvar digital stortalang


Tre blir fyra. 
Prylkonsulten förstärker sin uppsättning – med ett viralt jättelöfte. 
Fennie Gistedt, 19, är klar för företaget. 
– Hon kommer att bidra med spetskompetens, säger kommunikationschef David Flatbacke-Karlsson.

Prylkonsulten är glada att kunna meddela ett nyförvärv. Fennie Gistedt, 19, plockas in i bolaget. Hon kommer att hjälpa Prylkonsulten att bli bättre på sociala medier – allra främst när det handlar om att stå sig i den stenhårda konkurrensen på Instagram.
– Det känns roligt att Fennie vill arbeta med oss. Hon kommer att bidra med stor spetskompetens. Inte minst med tanke på hennes kunskaper om innehåll på Instagram och hennes förmåga att arbeta effektivt i olika bildbehandlingsprogram, säger Prylkonsultens kommunikationschef David Flatbacke-Karlsson.

Avtalet med Fennie Gistedt, som till vardags har ett eget, framgångsrikt Instagramkonto och även driver en blogg, är skrivet på sex månader till en början.
– Förhoppningsvis kommer hon att kunna hjälpa oss inom många områden. Vi ser fram emot att jobba med Fennie, säger Flatbacke-Karlsson.

Välkommen, Fennie! 

Säkra betalningar och leveranser

PriceRunner Köpskydd